Op donderdag 22 juni komen de P&O’ers in de sector weer bij elkaar voor een OPOF. Wat hebben wij voor u in petto? Op het programma staan de volgende actuele thema’s: de cao, de subsidie Slim in WERK, het digitale werkgeversportaal van het UWV, de nieuwe Arbowet en het verwerken en beheren van persoonsgegevens op grond van de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

Uitgelichte reacties

 • Saskia Ventevogel zegt:

  ik denk aan de volgende punten:
  - wijzigingen arbeidsomstandighedenwet miv 1 juli 2017
  - vervolg van competentieberoepsprofiel. implementatieplan
  1. Cao funtiebeschrijvingen en hoe moeten organiesties hiermee verder aan de slag irt functiewaardering. planning en
  2. hoe kunnen organisaties praktisch werken met de competenties. Wordt er centraal hiervoor iets ontwikkeld of tools/handvatten aangereikt? planning

  - veranderende rol P&O'er. interactief met elkaar discussieren hoe deze rol eruit ziet en hoe je dit doet. welke vaardigheden zijn hierbij belangrijk en welke ondersteuning kun je hierbij inzetten.   

 • Janina van der Zande zegt:

  Goed onderwerp Sylvia! Dit nemen we sowieso mee in de OPOF. 

 • Sylvia Olsthoorn zegt:

  Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming  (AVG) van toepassing. Die vervangt de Europese Privacyrichtlijn uit 1995 en waar onze huidige Wet bescherming persoonsgegevens van is afgeleid. De AVG geldt voor alle Europese lidstaten. Ik zou het prettig vinden als er in een OPOF later dit jaar aandacht wordt besteed aan wat de gevolgen van de invoering van deze verordening voor onze organisaties kunnen zijn.

Locatie

Hogeschool Domstad

Koningsbergerstraat 9
Utrecht

Contactpersoon

Secretariaat

Tarieven

 • Kosteloos: € 0