Bent u bezig met een eigen training, een onderzoek, een proefschrift, scriptie, workshops en denkt u dat collega bestuurders of professionals ook wat hebben aan uw kennis en ervaring, dan nodigt Sociaal Werk Nederland u graag uit uw kennis te delen in een masterclass. Op 6 oktober start de eerste masterclass. U kunt zich daarvoor aanmelden.

Willem Draaisma (bestuurder van welzijn en zorgorganisatie Participe) en trainer Jelle de Boer (filosoof aan de TU Delft) laten u op een inspirerende manier ervaren hoe de speltheorie bijdraagt aan maatschappelijke innovaties en de hiervoor benodigde samenwerking in het sociale domein.

Waarom verlopen fusiebesprekingen de ene keer soepel en de andere keer stroef? Moet je een nieuwe markt betreden als de concurrent zijn prijs verlaagt of kun je beter afwachten? Een partnerschap vereist vertrouwen, maar hoe werkt dat precies? Hoe transformeer je een win-lose- naar een win-winsituatie? De antwoorden op bovenstaande vragen hangen sterk samen met het bepalen van een juiste strategie.

De training “Playing the Game: Maatschappelijk Innoveren” die zij samen ontwikkelden, richt zich op het management van zorg & welzijn en gemeenten. De kennismaking hiermee biedt u een uitgelezen kans om na te gaan of het verzorgen van een dergelijke training in uw eigen lokale of regionale gebied een impuls kan geven aan de samenwerking en de transformatie en u kan helpen de juiste strategie te bepalen.

De Masterclass gaat door bij minimaal 20 inschrijvingen

Locatie

Sociaal Werk Nederland

Koningin Wilhelminalaan 3
3527 LA Utrecht

Contactpersoon

Sociaal Werk Nederland

Tarieven

  • Masterclass Playing the Game: € 100