“De AVG komt steeds dichterbij. Ook Sociaal Werk Nederland is afgelopen periode druk in de weer geweest om haar leden iets concreets aan te bieden om hen verder te helpen. Het resultaat is een Werkboek AVG met praktisch tips en tricks om de verplichtingen uit de AVG binnen je eigen organisatie vorm te geven. Dit Werkboek AVG is tot stand gekomen in samenwerking met Verdonck, Klooster & Associates, specialist op het gebied van privacy en security. Het werkboek AVG is gereed en kan worden besteld via de website van VKA.

Hierbij de link: https://www.vka.nl/werkboek-avg-swn/

Wilt u ons doorgeven of u het werkboek heeft besteld, dan houden wij er ook zicht op. Mailen kan naar jzo@sociaalwerk.nl.

De workshops zijn bedoeld om te helpen met onder meer het opzetten van een register van verwerkingsactiviteiten, het uitvoeren van privacy impact assessments en het opstellen van verwerkersovereenkomsten. Voorkennis van het werkboek wordt aanwezig geacht!

Hartelijk dank en graag tot snel.

Mede namens Alexandra Krop,

Sandra van Elten

NB de masterclass gaat door indien er voldoende inschrijvingen zijn. De factuur ontvangt u na het seminar via de email. Indien u minder dan 2 weken van te voren uw deelname annuleert, dan is het volledige factuurbedrag verschuldigd. Een vervanger kan uw deelname overnemen wanneer u dit aan ons meldt. 

Locatie

Sociaal Werk Nederland

Koningin Wilhelminalaan 3
3527LA Utrecht
Nederland
(030) 721 0 721

Contactpersoon

Sandra van Elten

Tarieven

  • Voor leden : € 150

    exclusief btw
  • voor niet-leden: € 250

    exclusief btw