Op 21 mei aanstaande vindt het OPOF weer plaats. Een mooi gelegenheid om je collega P&O-ers uit de branche te ontmoeten en om kennis en ervaring te delen. Het programma voor deze middag volgt binnenkort.

Programma OPOF 21 mei 2019

Op 10 mei 2019 geplaatst door

Op 21 mei aanstaande vindt het OPOF weer plaats van 13.00 uur tot 17.00 uur.  Een mooie gelegenheid om je collega P&O-ers uit de branche te ontmoeten en om kennis en ervaring te delen. Daarnaast ontvang je informatie over het arbeidsrecht, de cao, hrm ontwikkelingen en de arbeidsmarkt.

Wat staat er 21 mei op het programma?

Er wordt afgetrapt met een aantal actualiteiten waaronder de cao onderhandelingen 

Judith van Vlijmen, HR adviseur van PFZW komt vertellen over de mogelijkheden voor medewerkers om al dan niet gedeeltelijk vervroegd met pensioen kunnen.  

Davina Koudijs van FCB presenteert de highlights van de arbeidsmarktinformatie in 2018. Waar zit de groei en waar de krimp? Wat zijn de prognoses?

Henri Damen van AON vertelt over de actuele ontwikkelingen rondom zorgverzekeringen en de veranderingen in de collectiviteit van zorgverzekeringen. Hij bespreekt de wens van de minister om zorgcollectieven inhoudelijk te laden en de actieve rol die de werkgever hierin kan vervullen.

Contour De Twern heeft in samenwerking met Sociaal Werk Nederland een e-learning module ontwikkeld over privacy gekoppeld aan de (nieuwe) beroepscode die bruikbaar is voor de hele branche. Het gaat over de (h)erkenning ven toepasbaarheid van privacy wetgeving binnen het sociaal werk, bewustwording en toepassing van de beroepscode. Er zal dieper worden ingegaan op het project en het onderwerp.  Er zal tevens een korte demonstratie worden gegeven.

Locatie

Vergaderlocatie Domstad

Koningsbergerstraat 9
3531 AJ Utrecht

Contactpersoon

Sociaal Werk Nederland

Tarieven

  • gratis: € 0