Deze bijeenkomst zit vol. U kunt zich nog wel inschrijven voor de wachtlijst. Mochten er nog plekken vrijkomen dan nemen wij contact met u op.

 

Voor leden die aan de slag willen met het Kwaliteitslabel Sociaal Werk organiseren we in samenwerking met sociaalwerkorganisatie Surplus Welzijn en certificeerder (ci) CIIO op 28 februari 2019 een informatiebijeenkomst over het label. De bijeenkomst is bedoeld voor leden die geïnteresseerd zijn in het Kwaliteitslabel en die zich in de oriënterende fase of aan het begin van het voorbereidingstraject bevinden.

Inhoud 

U krijgt (achtergrond-)informatie over het Kwaliteitslabel, de toetsingsvarianten, de normen en een algemeen stappenplan. Lidorganisatie Surplus Welzijn, die eind 2018 gecertificeerd is voor het Kwaliteitslabel, deelt haar ervaringen en geleerde lessen. Certificeerder CIIO, die inmiddels veel leden heeft geaudit op het label, verzorgt een introductie in de methode van waarderend auditen en informeert over de audit en de voorbereiding erop. Daarnaast is er volop ruimte om uw vragen te stellen aan Surplus, CIIO en Sociaal Werk Nederland! 

Programma:

•             09.30    Inloop

•             10.00    Start en welkom door Surplus

•             10.15    Kwaliteitslabel algemeen (SWN)

•             11.00    Ervaringen met het label (Surplus)

•             12.00    Lunch

•             12.30    Audit en voorbereiding (CIIO)

•             13.30    Vragen, in gesprek (deelnemers stellen vragen etc.)

•             14.00    Einde

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op 28 februari 2019 van 10.00 – 14.00 uur in het centrum van Breda. De juiste locatie wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Wij zorgen er voor dat de locatie zowel per openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken is.  Inloop vanaf 9.30 uur, voor een lunch wordt gezorgd.

Aanmelden en kosten

De kosten voor deelname aan deze bijeenkomst zijn 50,- euro excl. btw. Hierbij inbegrepen zijn een trainingsmap en de lunch. Bij afmelding wordt het bedrag niet verhindering wordt het bedrag niet gerestitueerd. U kunt wel een collega in uw plaats laten komen. 

Meer informatie en contact

Met vragen kunt u contact opnemen met Stephanie Gross: gross@sociaalwerk.nl  

Locatie

ONS

Evert Spoorwaterstraat 41
4827 LL BREDA

Contactpersoon

Sociaal Werk Nederland

Tarieven

  • incl. trainingsmap en lunch: € 50

    De kosten voor deelname aan deze bijeenkomst zijn 50,- euro excl. btw. Hierbij inbegrepen zijn een trainingsmap en de lunch.