Met ingang van 1 juli 2019 eindigt de looptijd van de huidige cao Sociaal Werk. In de periode daaraan voorafgaand zullen er onderhandelingen plaatsvinden om te komen tot een cao volgend op de huidige. Belangrijk hierbij is om met elkaar vast te stellen welke afspraken we graag terug willen zien. Sociaal Werk Nederland wil hierover met u in gesprek om op te halen wat de inzet zal zijn voor de komende cao onderhandelingen.

Hiertoe zullen een aantal regiobijeenkomsten worden georganiseerd in januari en februari. De bijeenkomsten  zijn bedoeld voor directeur/bestuurders en p&o-ers. Tijdens de bijeenkomst zullen onder andere een aantal landelijke en sectorale ontwikkelingen worden geschetst die van belang zijn bij het vormen van arbeidsvoorwaarden. Aan de hand van een aantal thema’s die uit de ontwikkelingen naar voren komen gaan we met u in gesprek over de inzet.

Wij hopen u allen te verwelkomen op de regiobijeenkomsten. Deze bijeenkomst vindt plaats bij Stichting Welzijn Brummen, Tjark Rikscentrum, Derickxkamp 2a in Eerbeek van 13.00 - 15.30 uur.

Locatie

Tjark Rikscentrum (Derickxkamp 2a in Eerbeek)

Derickxkamp 2a
6961 DL Eerbeek

Contactpersoon

Sociaal Werk Nederland

Tarieven

  • gratis: € 0