Vertrouwen in de toekomst ?

Het kabinet-Rutte III heeft vertrouwen in de toekomst. We zien verschillende initiatieven vanuit de overheid om de dienstverlening aan burgers te verbeteren en te vereenvoudigen. Denk aan de wijzigingen in het beslag- en executierecht en het vereenvoudigen van de beslagvrije voet. Tegelijkertijd zien we dat door nieuwe wet- en regelgeving het ook weer ingewikkelder wordt voor burgers om hun recht te halen. Door decentralisaties en digitalisering zien veel burgers door de bomen het bos niet meer. En ondanks de economische groei verkeren nog steeds veel Nederlanders in armoede, hoe kan dat? Het landelijk congres geeft dit jaar weer een blik op de sociaaljuridische werkelijkheid van inkomen, sociale zekerheid, schulden en de positie van sociaal raadslieden daarin. 

Voor dit congres zijn punten te behalen voor het beroepsregister van het Registerplein. Leden van het pluspakket LOSR van Sociaal Werk Nederland betalen slechts 110 euro in plaats van 230 euro voor deelname. Bij aanmelding van vijf deelnemers door dezelfde lidorganisatie met pluspakket-LOSR, is de vijfde deelnemer gratis. 

Privacy
Het kan zijn dat er tijdens het evenement foto’s worden gemaakt. Deze foto’s kunnen gebruikt worden voor een terugblik op de dag. Omdat uw privacy belangrijk is kunt u van tevoren aangeven liever niet in beeld te komen. Mail hiervoor uw verzoek en de naam en datum van uw bijeenkomst naar avg@sociaalwerk.nl

Wij rekenen op uw komst. Bent u verhinderd? In dat geval kunt u een collega opgeven om uw plek in te nemen. Lukt dat niet en annuleert u korter dan 2 weken voor het congres, dan zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.

Locatie

NBC

Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

Contactpersoon

Sociaal Werk Nederland

Tarieven

  • Kosten congres leden: € 110

    Excl. BTW. Bij aanmelding van 5 deelnemers door dezelfde lid-organisatie pluspakket LOSR, is de vijfde deelnemer gratis.
  • Kosten congres niet-leden: € 230

    Excl. BTW