De ALV (Algemene Ledenvergadering) is alleen toegankelijk voor directeur-bestuurders van lidorganisaties. De directeur-bestuurder kan wel een medewerker van de eigen organisatie of een directeur-bestuurder van een andere lidorganisatie machtigen. Zie hiervoor het machtigingsformulier bij Media & Downloads. Het formulier dient uiterlijk vrijdag 23 november a.s. ondertekend gemaild te zijn.

Gaat u niet naar de ALV en wilt u zich aanmelden voor alleen het tweede en derde gedeelte van de dag? De uitreiking van de Transformatie Trofee en het afscheid van Marijke Vos?  Klik dan hier. U kunt inloggen of u moet iets naar beneden scrollen om u aan te kunnen melden met een e-mailadres naar keuze.

Vanaf 14.45 uur houdt prof.dr. Jeff Gaspersz, hoogleraar innovatie aan de Nyenrode Business Universiteit, een prikkelende lezing in het kader van Sociale Innovatie. Aansluitend vindt de uitreiking plaats van de eerste Transformatie Trofee voor sociaal werk.

Aan het einde van de middag vindt de afscheidsborrel plaats voor Marijke Vos. Zij was zeven jaar voorzitter van Sociaal Werk Nederland en is per 1 oktober jl benoemd tot lid van de Raad van State.

Locatie

LE:EN

Heuveloord 140
3523 CK Utrecht
030-2511411

Contactpersoon

Lineke Lammen

Tarieven

  • ALV, Sociale Innovatie en afscheid Marijke Vos: € 0