De Wet harmonisatie is op 1 januari 2018 ingegaan. In bijna alle gemeenten in Nederland is nieuw beleid voor de peuteropvang ontwikkeld en zijn peuterspeelwerk en kinderopvang geharmoniseerd, zowel wat kwaliteit als financiering betreft. Gemeenten hebben keuzes gemaakt met betrekking tot de financiering, bijvoorbeeld over aanbesteden, inkoop of subsidiering. Ook is in het gemeentelijk beleid bepaald wie de kosten van de kinderopvang betaalt, of daar een 'plus' op zit en welke bijdrage ouders betalen.

Tijd om ervaringen te delen en te kijken of het nog beter kan!

Sociaal Werk Nederland, Brancheorganisatie Kinderopvang en Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang  nodigen u van harte uit voor een bijeenkomst over de financiële organisatie van de geharmoniseerde peuteropvang.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor staf en management van organisaties die peuteropvang aanbieden binnen hun kinderdagverblijf/peuterspeelzaal. Ook beleidsmedewerkers van gemeenten zijn van harte welkom.

Locatie

Sociaal Werk Nederland (vergaderzaal begane grond)

Koningin Wilhelminalaan 3
Utrecht

Contactpersoon

Stephanie Gross

Tarieven

  • Gratis bijeenkomst: € 0

    Deelname aan een regiobijeenkomst is gratis. U hoeft geen lid te zijn van Sociaal Werk Nederland, Brancheorganisatie Kinderopvang of Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang.